Tuesday, January 6, 2009

Aktiviti Sepanjang Cuti Panjang

Posted by awan terpilu at 2:30 PM
sepanjang cuti x'mas & new year....aktvt aku xde la byk sgt....xgi pun celeb new year but aku join wat barbeque & mamam smpai nak muntah......memandangkan aku mmg ske mkn so aktvt tsebut mmg aku join dgn rela hati sesgt

mesti korang dok memikior,apasal lak aku paste pic bj manik ni kan????sj jer nak tnjuk kat korang *gilo glamerzz & manik aku ni hah!!*......spanjang cuti aku dok pulun jhit manik bj org tempah,ni la salah satu bj bdk opis aku yg tlh siap aku make-overkan sprt yg dikehendaki oleh tuan empnya bj......not bad lorr *brp markah leh kasi kat haku ni??*



ni lak bj yg aku t'sentap kat hush puppies....memandangkan aku xde lg kaler ni dlm wardrobe so sentap jer la....byk gak $ terbang semasa sakan cuti x'mas & new year!!tu yg aku menci tahap gaban time cuti byk bebenor....ingatkan cuti dptlaa jimat $ tp pungah2....lg byk m'bazir+saving $ kat counter2 shopping complex ada la......actually ada lg brg2 yg aku t'sentap tp ckup setakat ni sj utk paparan kengkawan smua......nt aku pastekan pic kat entri aktvt shopping yg terbr

0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting