Wednesday, December 24, 2008

PeNgHuJuNg TaHuN 2008..........

Posted by awan terpilu at 3:33 PM
sedar xsedar dah nak akhir tahun,so slamat tingal 2008...sesungguhnya byk kenangan pahit & manis yg aku alami *menipulaa jk xdo kan*...yg klako tahap gaban pun ada gak,yg cedih pun ado gak tp aku ni kan jnis yg xske nak pkir benda2 yg cedih!!watpe,wat sesak pala otak & hang memori otak aku ni hah!!...

sedar xsedar gak,dah 1thn 4bln aku koje gomen...mmg xsm cam koje private...anyway layanzzz jer laaa coz tmpat cr rezeki gak kan...yg penting ado koje & tiap2 bln ado gj:)...life spanjang thn 2008 pun rsnya cam menarik gak,cm thn ni aku dah kehilangan "pak ngah"...xsngka thn lepas kehilangan "pak usu" then thn ni kehilangan lg sorang ahli keluarga mak aku...mayb aku xsesedih family depa coz aku xberada di tmpt depa but i do felt,there were someone missing in our bunches of family...so no one else can replaced them in our heart & memories...pas2 lak sjak keje gomen ni hah,badan aku yg slim,yg cute miut dl,kini trus mendadak naik bulat jdnya,adusss tension2:(...ni smua gara2 slalu ado "mkn free" kat jabatan aku ni hah!!nak tolak syg lak,so aku bedal gak laa...yg aku geramkan,smua caterer yg diorder...cedap2 masakannya!!...

nmpak
gayanya kne start pikior
"apa azam tahun baru 2009 aku"??apa yerk??...rsnya kne plan diet kaw2 tp dpt ker??...saving $ lbih hebat tp dpt ker??...
tp yg pastikan,kne dptkan lesen kete,skrg ni dah 2kali re-new L,kne pnjangkan smula rmbut then kne wat style rmbut yg lain kot nt ('',)

0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting