Monday, December 22, 2008

Lawatan Ke Kilang Nestle@S.Alam

Posted by awan terpilu at 8:38 AM
sayonara...


 m'persembahkan rombongan cik kiah ku...

briefing time from one of the Nestle's Staff

pija & me...mak aikkk terasa kerdilnya aku ditepi pija...
tinggi benor dak pija ni...ahh xksah la yg penting kteorg maintain vogue gituzz
*ada mcm staff makmal tak??*
******************************
19/12/2008 (Jumaat)

xsngka lak nama aku tplih utk join rmbongan ke Kilang Nestle *rombongan cik kiah*...anyway enjoyzz gak *coz dpt bedal minum nes+kit kat kaw2* cm kaki jer melecit coz kne pkai safety shoes yg cam ronald mcdonald pnye *ilang skit mood keghairahan aku*...kan snng jk bg jer aku sarung ksut phua chu kang...mmg azab gak merewang dlm kilang 2 dgn ksut gedabak cengitu...apa pun aku ttp maintainzz n enjoyzzz nokks...

0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting