Thursday, January 15, 2009

MaJLiS SeJaMbAk BuDi,SeHaRuM KeNaNgAn

Posted by awan terpilu at 9:31 AM 1 comments Links to this post
semestinya laa kne ada muka aku...aku pun nak expose muke gak...
ni bj yg aku rasmikan semata2 utk dinner ni,striking kan kalernya *mmg sedondon dgn kaler rmbut aku ketika ini*...plan nak set rambut tp salun lak xbuka coz owner salun ada job kat luar...so aku pelasah jer g dinner dgn rmbut cngini...nak set rmbut kat umah tp ms dah suntuk *ayat2 cdapkan ati*...
 

hidangan yg pertama aku sentap...cedap gak but as usual jk dah menu chinese set so dah taw dah rsnya&flow aturan mkan nya camne kan...xkisahlaa as long tekak aku still leh telan+free+cedap...cuma kecian kat shada,tekak dia xleh terima certain makanan...ekceli byk makanan yg dihidangkan tp aku cuma snap 3jenis ajer...lauk lain2 dah xsnap coz aku dah bz mbedal...so apalg,aku tanpa segan silu trus jer mkn...keasyikkan aku mers kesemua hidangan sm sprt en.aris...kami sm2 dok bedal smua hidangan dgn penuh tekun+asyik gituzz

aku & en.aris
 
shada & me

3jejaka di opisku...smua ni bos2 besaww di bhgn aku
en.syaiful (seksyen kew)
en.kyizzad (seksyen sumber)
en.aris (seksyen pentadbiran)
*my bos yg funny+spoting bangat sehh*


semalam aku g dinner kat hotel equatorial bangi...smuanya terjd atas arahan dr bos yg suh aku temankan shada *staff br kat opis aku* kiranya cam last minute invitation laa ni...so aku temankan la atas dasar perikemanusian+kecian kat dia coz dia org br then aku pun xde apa2 program...pas2 memikiorkan ada mkn free...lgla berbunga2+b'kobar2 ati nak g tayang muka...

ni jer laa pic yg aku dpt snap,xbyk pun coz keadaan cam xmengizinkan then aku lak jk dah t'pandang makanan dpan mato so ml la xtentu arah...then aku pun tetamu yg sedaq diri so xde laa terlalu kelam kelibut sibok nak snap pix gituzz...

Tuesday, January 6, 2009

Aktiviti Sepanjang Cuti Panjang

Posted by awan terpilu at 2:30 PM 0 comments Links to this post
sepanjang cuti x'mas & new year....aktvt aku xde la byk sgt....xgi pun celeb new year but aku join wat barbeque & mamam smpai nak muntah......memandangkan aku mmg ske mkn so aktvt tsebut mmg aku join dgn rela hati sesgt

mesti korang dok memikior,apasal lak aku paste pic bj manik ni kan????sj jer nak tnjuk kat korang *gilo glamerzz & manik aku ni hah!!*......spanjang cuti aku dok pulun jhit manik bj org tempah,ni la salah satu bj bdk opis aku yg tlh siap aku make-overkan sprt yg dikehendaki oleh tuan empnya bj......not bad lorr *brp markah leh kasi kat haku ni??*



ni lak bj yg aku t'sentap kat hush puppies....memandangkan aku xde lg kaler ni dlm wardrobe so sentap jer la....byk gak $ terbang semasa sakan cuti x'mas & new year!!tu yg aku menci tahap gaban time cuti byk bebenor....ingatkan cuti dptlaa jimat $ tp pungah2....lg byk m'bazir+saving $ kat counter2 shopping complex ada la......actually ada lg brg2 yg aku t'sentap tp ckup setakat ni sj utk paparan kengkawan smua......nt aku pastekan pic kat entri aktvt shopping yg terbr

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting