Tuesday, February 3, 2009

JaLaN2 CaRi MaKaN LaGii

Posted by awan terpilu at 10:06 AM







pic ni time aku g open house sempena CNY kat umah solang doctor...cam bese,aku mesti join aktvt family puchong...depa ni sebhagian dr ahli2 kuage brku nt,ahakkzz

thn ni doc chin selaku owner umah wat simple ajer...ktnya budget lari *leh caye ker,umah banglo sehh*...atas reason cengitu,2 yg aku xbrp snap pix mkanan...choice pun xbyk sgt then aku pun dah buluq...so aku pulun cedok lauk jer laaa...tp yg pling cdap aku bedal mlm 2 cm satay n sejenis pasta...xtaw apa nama pasta 2 tp mmg marveles!!...ikotkan ati+nafsu,mau ajer aku rembat mangkok pasta 2...

sambil dok buluq mkn,aku n katy dok cuci mato usha anak2 doc yg hencem tp smuanya muda2 belia...then we all pun xlepaskan pluang utk wat lawatan tapak di dlm banglo iteww...banglo 2tingkat milik doc chin @ bkt rimau,area kota kemuning mmg gorjes n marvelles...dah namanya doctor kan so umah kne la se-gah tittle yg disandang...jd aktvt aku mlm tu juz snap pix gedik2 sntai kami *btw keje gilo ini dilakukan bersm katy*...

0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting