Monday, January 30, 2012

Kelas Berenang Aakif+Mama=mama yg excited terlbih

Posted by awan terpilu at 12:16 AM
watak utama utk cite kali ni...xtaw laa mama or aakif???
tp rsnya mama yg terlbh excited+seronok...sbenarnya mama+aakif sm2 ske main air *ayat cover line mama aakif*...anak aku mmg ske air,sanggup laa berendam lm2 smpai gigil2+kecut punai,hahahaha...oleh krn anak beranak ske berendam main kocak2 air...maka aku sanggup laa g survey mcm2 jnis pool & lastly...ni yg  menarik ati lantas tsentap khas utk aakif *mama pun tumpang sekali*....



ni 1st time aakif mandi pool...ms ni aakif blum lg 1thn tp aku dah heret masuk pool...ml2 tu aakif cam tkezut+blur2 *tp jap jer laa*...pas2 leh lak xnak kluar!!...ni time kteorg g bercuti kat Bukit Tinggi@Pahang (^__^)\(~0~)/...



Intex6' Ocean Play Snapset Pool
kolam ni aku bli di SINI...time tu ada sale so mmg murah...berbaloi sgt2 taw bli coz bsaw+luas...jgn kata aakif+kakak2nya leh berendam...aku+kak ipar 2nd pun leh join skali!!...




jk korang xcaye...jom layan pic *sungguh aku xtipu*...








kan aku dah kt,kak ipar 2nd aku pun join gak *ml2 kt nak tgk jer,last2 terjebak gak*...

detik ceria mama+aakif...ohh aku sgt ske sm ini moment!!!...so sweet (~.~)
*thanks a lot pd photographer yg bertugas itu ari*...


sesi tunjuk ajar dr mama kini bermula,hahahaha!!


aksi gedikzz kakak2 aakif...ms ni kakak2 aakif br jer smpai umah MIL...apalg kelam kelibut laaa depa berdua serang pool!!...

kelas blaja berenang tlh bermula dgn jayanya...

MIL aku bersm qisha *anak ke3 kak ipar 1st aku*...MIL bantai gelak tgk gelagat cucu2nya plus menantunya yg HANTU,kakakaka...qisha confirm2 mmg xleh nak join coz kcik lg...maka bermaharajalela laa kteorg kongker pool (^___^)...


kak ngah yg lorat...






bl dah seronok berendam smpai berkeladak air...maka sesi mbuang air+mengemas+mengantung pool knelaa buat...tp tq pd en.suami coz dia yg tlg settledkan smuanya T___T(^-^)...


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting