Sunday, January 15, 2012

Makan2 Satay

Posted by awan terpilu at 2:46 AM
tarikh : 15/10/2011
lokasi : kedai satay@kajang


ml2 plan en.suami bersm laure weng mau serang uptown *cik laure weng sudah byk windu sm uncle phang!!*...tp last minute bertkar laa...ml2 ahli rombongan skit jer...tup2 parents aku smpai dr slayang than FIL&MIL mau join sekaki so destinasi pun bertukar...lbh2 lg perut pun dah lapor gila2...

rs cam xmampu nak harung jln ke uptown...we all decide nak mkn satay jer laa...nak pekena satay hj.samuri kat putrajy,dah bosan laa fulakk...nak gi ke kajang cam jauh laa fulakkk...at last kteorg g kedai satay kat tgh2 kajang *xsmpai pekan kajang pun*...ahh xksah la,mkn rs satay gak,hahahaha...


layanzzz....................


aakif with wan...





Hj. Hassan Ali+Hjh. Lembut aka FIL & MIL...
my parents---->aizam hassan+abdul halim ismail
ohhh ini muka mesti slalu ada dlm aktiviti kteorg...mcm mn dia xde pun...en.suami slalunya kan tunguzz ini bdk blk jugak...kasi join kteorg pnya forum (~.~)\(^_^)/...







P/S ~ tq kpd photographer yg btugas itu mlm...belek pnya belek...br perasan yg pic photographer xde langsung,sob sob sob...neway thanks a lot to my bro in law~najib kittyz...

0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting