Monday, December 26, 2011

Shopping @ Daiso

Posted by awan terpilu at 3:03 AM
DAISO...

Can you believe I had never know about Daiso shop before??...yg aku taw cuma Kedai RM2 & Kedai RM5 yg bersepah2+byk tumbuh sekitar kl & puchong ni hah...tup2 aku ml laa taw skit apa itu Daiso from this lady blog *ohh im so in luv with her blog,sungguh teruja membacanya+xbosan taw ari2 bc blog dia!!*...

So nak dijdkan cite,one day aku pegi tgk wayang cite Puss In Boots...tp apakan daya,anak aku wat lorat so tpaksa laa aku angkat kaki cabutt dr situ:(...maka aku pun usungla anak aku jln2 kat luar,tup2 tringat that lady pnya blog,dia ada bg info about Daiso...apalg aku pun bdezupp laa g cr Daiso dlm ioi mall tu...nmpak jer Daiso,aku trus meluru msuk *dgn muka yg blur2+ sdikit jakun*

WOW!!
there were a lots of stuff there!!...for kitchen, household, home decor, toiletries, stationeries, makeup, accessories, toys, etc and every single thing is RM5!!...apalg aku yg dlm keadaan sparuh sedar+tb2 teruja lak tgk brg2yg ada di dlmnya...aku pun ml laa menyambar apa yg tlh berkenan di ati...

so this is what I bought...




 tarikh : 26/11/2011
lokasi : Daiso@ioi mall puchong
aktiviti : 1st time kenal Daiso+tsentap gak *testing2 bli skit dl,akakaka*


tarikh : 25/12/2011
lokasi : Daiso@ioi mall puchong
aktiviti : 2nd time shop




hrap2 kualiti agak baik *yup aku sedar hege brg2 smua $5 so xleh nak hrap smua bermutu tinggi*...tp bkn smua brg murah xelok kan kan???...but my personal opinion are,some of the stuff were so good+cute...the design a bit different from others RM2 OR RM5 shop!!...design agak menarik+lbh chantek+lbh byk pilihan (^.^)

0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting