Monday, December 12, 2011

My Wishlist 2011-2012

Posted by awan terpilu at 3:21 AM
ohh sungguh xtahan dgn tajuk di atas...tetiba gatal tangan nak menulis ttg wishlist aku wlaupun dah nak penghujung thn...byk2 blog yg aku bc,leh diktkan sparuh drnya ada bab ni...so aku pun nak,aku pun insan biasa yg pnya keinginan+kehendak*wlau kehendak yg slalu melebihi keperluan,akakaka*...wishlist aku ni xde laa pnjang sgt tp harganya yg buat aku bpkir pnjang smbil garu pala*wlaupun xgatal*...

rs2nya jk request pd en.suami,leh dpt ke??...lbh2 lg dah nak ujung thn ni *dividen asb nak kluar weiii*...xdpt full half pun jdlaa(^_^)...hurmm jk en.suami xnak blikan/hadiahkan pun takpe laa...aku akan dptkannya sndiri,xkiralaa cepat atau lmbat...HeHeHe




 Blackberry Torch 9800
(Reason : sbb rmai org dah kemaruk dgn BB)
Samsung Galaxy Tab
(Reason : sbb aku kemaruk bc blog, ml gatal tangan nak meng-hapdate blog sndiri & view fb)
 Coach Kristin Leather Hobo
(Reason : tb2 jd ske sgt dgn kaler ni...sblum ni pun asyik bli handbag kaler2 selamat ajer...another reason is,dah terskela sgt dgn design ni)

 Lesen P
(Reason : kne ada,perlu ada...en.suami dah bising2 suh aku g ambil tp yg ni laa yg aku pling tkut!!)*aku kne nekad sbb aku ni ske bjln+shopping*


 Fossil Watch
(Reason : trus jtuh chenta coz white colour than Casio&Quartz yg aku lenjan pkai ari2 dah almost 6yrs pkai!!)


 Guess Watch
(Reason : love at the 1st sight tatkala menyelak majalah EH DIS 2011,blh lak camtu!!)

Sony Vaio Laptop
(Reason : ml jtuh chenta bl teman my SIL bli...dia bli kaler pink lak,so sweet!!than sbb berebut pc dgn en.suami...leh ke gn alasan cengitu??)




harap2 adalah antara wishlist aku tu dpt dicapai penghujung thn 2011 or menjelang 2012 nt.Amin!!(^-^)



0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting