Friday, March 16, 2012

Tetiba Teringin Nak Pakai Cengini Lak,Ke Citarasa Aku Yang Mula Berubah????

Posted by awan terpilu at 2:12 PM
kali ni nak cite+merapu ttg fashion lagiizz...segala topik ttg fashion2 chantek2 sihat2 mmg feveret aku *dr zaman bujang lg mmg dah ske bab ni*...

sejak dah ada anak ni,byk benda yg dah brubah...secara sedar kurang sedar or separa sedar,mmg ada perubahan *bdan yg pling byk brubah,hu3!!*...pling byk2 benda,aku rs yg 1 ni pling ketara *actually yg ni jtuh tangga kedua kot,hahahaha*...


TASTE BERPAKAIAN


sejak umo nak menginjak ke 30an *very soon,birthday thn ni pun akan diceleb dgn gi jln2 gak*...tetb ati ni menggeletek laa sesgt nak try design2 camni lak...xtaw laa samada nmpak sgt ciri2 ke-ibuan---->ciri2 ke-tuaan--->ciri2 kesopanan???????...ahh xkesah laaa,apa2 pun aku kne gi cr dl...kne serang mn2 kedai/butik2 yg ada menyediakan design sebegini adanya(^_^)...







design camni yg pling aku berkenan...nmpak simple but sweet yet allegance...




design ni pun aku ske gak...

dl dl smpai skg,aku lbh ske+selesa pkai jeans ajer...tp pasni rs nak try pkai pants camni lak...half pants or half cut jeans pun chantek gak...xsilap aku,jk design pants cengini,byk ada kat Padini Authentics/Seed/PDA rsnya...








Nota Hati ~ gmbar2 diperolehi dr sumber godek2 Google yg dilakukan di tgh2 mlm kala en.suami & aakif dah nyenyak tido dibuai mipin *hruslaa bsengkang mata lyan FB smbil menulis blog tatkala 2org lelaki dlm umah aku dah tido,jk x jgn hrap dpt mers nak pegang keyboard,hehehehe!!!*...


0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting