Saturday, June 23, 2012

Tu Yang Malas Keluar Ari Jumaat!!

Posted by awan terpilu at 3:16 PM
Tarikh : 22/6/2012
Lokasi : JJ Bukit Raja


ari jumaat mmg ari yg ditungu2 oleh smua pmpuan yg keje gomen (^___^)...ari tu laa yg pling lm waktu rehatnya...so bl lm waktunya maka byk laa aktvt yg leh di wat kan??!!...


yg aku sebaik+seboleh mungkin,mmg nak dok dlm opis jer coz br msuk memulakan tugas pas 3ari berkursus di Arkib Negara (-___-")...tp hancus,tertewas gak bl geng2 aku roger, "weiii liza,ini ari apa plan...jom kluar"(@___@)\(~0~)/...so phm2 sndiri laa yerk,tepat jer kul 12.15,aku pun CABUTTT lerrrr bersm dgn geng2 aku,HeHeHe...


dlm pd kt xnak bli apa2,akhirnya tsentap gak 2-3 brg...geng2 aku pun sm,dlm pd kt just nak cuci2 mato jer tp time blk...smua menjengjit karung plastik pelbagai rupa pelbagai kaler,akakakaka!!!...




 brg2 yg aku tsentap utk diri sndiri dan utk aakif (^___^)
brg2 aakif skit jer tp mamanya pnya yg mlambak,hahaha!!...

Soft Round Balls
Agnesia Antiseptic Dusting Powder
Maybelline Make-Up Remover Eye & Lip
Maybelline Masterliner (brown)
Lulur Badan Bunga Rambai

PWP
bli brg2 kat Watson's...dpt miine colorful cosmetic bag dgn separuh hege *bkn dpt tp bli+tetap kne byr skit,he3!!*...

RM3.00
 ms bujang dl aku dok sental badan dgn benda ni laaa,mmg best!!...zaman aku bujang dl,benda ni murah jer weii tp skrg dah rm3.00!!!...dah lm xgn,tup2 aritu tgh2 jln singah booth2 kcil yg jual pelbagai jamu2...ternmpak benda ni trus sentap sepekat wat sental2 badan ujung minggu nt,HeHeHe!!!...

 Unicorn Punch 2 Hole
ni utk memudahkan keje2 aku kat opis *opis aku xde supply ini benda*...maka kebykkan stationaries aku adalah hak terkawal = SDN BHD (^___^)(",)...selama ni asyik pnjam officemate aku pnya *malu i,hehehehe*...ni yg trus sentap 1...

benda2 ni lak,abdul aakif ali yg pnya (@___@)

Pureen Kiddi Wash with Softener
*yg ni mmg khas utk aakif,aku gn dr aakif kcil smpai laaa skrg*

Pureen H-A-D -----> Hypo-Allergenic-Detergent 
*1st time bli nak test power*



tgh jln2 kat GF Jaya Jusco Bkt Raja...singah jenguk kat booth2 bj yg mlambak kat situ *ms smpai dah terpaut kat 1kedai ni*...so ms nak blk ulang singgah skejap...belek pnya belek+kne cuci otak sm iteww amoi...maka tsentap laa jugak!!...




xtaw time bl kan pkai?????...tp hrus gak sarung ini skirt+blouse coz dah terbli kan(~0~)...nt kluar mkn2/gedikzz bersm en.suami+aakif...aku kan melenjan+melawa dgn ini bj gak *ksut yg matching dah ada dah,hahahaha!!*... 



0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting