Thursday, June 7, 2012

Edisi Budget Trip Versi Mama Aakif Ke Singapura

Posted by awan terpilu at 9:15 AM
tarikh : 28/4/2012
Lokasi : Universal Studio Singapore ----> Geylang Road ----> Espalanade Park

lm dah xupdate cite merapu meraban kat sini...nak wat camne,tuntutan keje yg melambak akhir2 ni *siyes xtipu*...blk dr bercuti,rehat jap pastu zupppp gi bercuti tmpat lain lak...wlau camne pun,syukur sgt2 hajat nak ke sini tercapai sudah (^___^)...

ohhh ini mmg budget trip versi mama aakif (-____-)...sbb apa aku kt edisi budget trip coz trip ni xde msuk pun dlm list belanjawan aku+en.suami utk thn 2012,akakaka!!...oleh krn ini budget trip edisi aku maka aktvt aku kat sini pun mmg pack sesgt!!...kelam kelibut+fenatzz melampau tp ENJOY GILOSS (^___^)...mlas aku nak tlis byk2 pnjang berjela...aku taw korang pun mesti nak scroll down laju2 tgk gmbar kan (~___0)...so aku tepek separuh gmbar time aku bergedikzz kat sn...gmbar2 melambak ada dlm FB aku *jk rjin cr aku kat fb ---> awan terpilu*...



TEMPAT2 YG WAJIB korang serang dl...ketepikan dl yg lain2...jk tak,mmg rugi+rs cam xlengkap jer msuk USS tp xserang ini tempat *siyes xtipu mmg BEST+compulsary!!*...


Transformers 4D
Revenge of the Mummy
Battlestar Galactica (Red & Blue Track)
Jurassic Park Rapids Adventure
WaterWorld
Shrek 4D Adventure
Madagascar - A Crate Adventure
Light, Camera, Action by Steven Spielberg





1st costume character yg kteorg jp ml2 msuk uss (^___^)...seram weii bl tgk muka dia dekat2...geli+ngeri pun ada!!...

Transformers 4D
ini tmpat paling BEST!!!...pkir nak ulang main utk kali kedua tp org dah ml rmai beratur!!!...laluan utk msuk ke dlm mmg pnjang...jauh gak kne jln dgn jlnnya cam ular (@___@)...tp camne pun,mmg berbaloi *dl asyik dgr org lain dok cite,just dgr+cb nak bayangkan*...tp bl diri sndiri dah smpai br lerr taw,HeHeHe...




Far Far Away



Pusst In Boots (^___^)(~.~)
mama+papa aakif yg excited sesgt dpt peluk ni meowww...ni jk aakif ado,confirm nak angkot bw blk,hahahaha!!!...

 akhirnya tercapai gak hasrat aku nak pose dgn Shrek (^___^)...wlau xdpt jp live,dpt pose depan patung pun jd laaa...mers gak weiii -----> ko hado??...


Rumah Shrek
chantek weii...dlm keadaan cuaca yg panas menyengat...pose tetap pose (^___^)...

gaya lakibini yg ala2 cam tourist...mama aakif tetap gedikzz cam bese...papa aakif ala2 model gituzz...

gaya mama aakif & acu aakif yg manja2...mama aakif siap main peluk tiang...acu aakif main rs2 itu bantal wlau xbli,HeHeHe...








 ni bab yg pling mama aakif ske!!...sblum blk melangkah kluar dr uss...hrus laa shopping dl,ahakzzz...


 siyes cedap!!rs lain dr cendol kat msia *pd aku laaa,xtaw tekak korang camne??*...xsilap aku,1magkuk dlm USD1.50...so jk nt korang gi singapore,gi serang Geylang Road wokeyyy...








xlengkap jk dah smpai Singapore tp xserang ini LION...pnyalaa rmai org ptg tu!!!...tp ada aku kesah???,aku redah jer wlau lutut rs dah nak tercabut, kaki rs cam dah xjejak tanah *siap tkar pkai selipar br lagizz*...tp pose tetap pose gelak tetap gelak,HeHeHe...





 



tamat sudah cite...sekian trima ksih (@____@)(-___-")

0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting