Monday, June 11, 2012

Krayolan Stick N 2

Posted by awan terpilu at 2:45 PM
arini ari ke3 mama aakif dok pelasah teyeh Krayolan Stick kat muka yg xbrp nak licin ni hah (^___^)...dah lm mengidam nak try brand ni tp asyik tak terbli ajer,he3!!...at last tsentap bli gak dlm FB *kwn sek men yg jual,actually wifenya yg jual*...hege agak murah skit dr hege dlm butik2 pengantin yg mlambak2 ada sekitar Shah Alam & dlm Plaza Alam Sentral (-____-")...

1st time pkai time gi knduri kat kuala klawang,N9 sabtu lpas *hruslaa mama aakif vogue de bass sprt biasa,kui3*...sapu nipis2 jer coz kelam kabut bersiap *last minute dipaksa membontot en.suami pergi knduri gak (@__@)*...bak kata kak ipar 2nd aku,kne sapu tebal skit brlaa chantek nalarekeq!!!...tp sbb rushing kan so sapu ala kadar jer laa tp rsnya cam tahan lm jerk melekat kat muka ni hah!!!...

2nd time pkai gi ioi mall smlm...ni aku sapu tebal skit...ml2 rs cam xngam jer dgn kaler kulit aku tp after a few hours...woww superbb lak aku rs *perasan chantek jap,ala2 artis skit lerrr!!*...

than arini,sapu tebal skit dr smlm *tp xde laa smpai 3lapis cam artis wokeyyy*...rsnya cam ok laaa,trus dlm ati berkata2 "ohhh wlau mahal tp xrugi aku bli weiii"...yg shioknya tu,stick ni pnjang+tebal+gumuk maka leh bertahan lm!!...hurmm jk camni,mau berbln2 br nak abis (^__^)...

wokeyy biar aku pkai dlm 1bln dl...tgk camne sesuai ker idak kat muka aku ni hah *hrap2 sesuai laa sgt semoga xrugi $ aku*...nt aku update lg cite ttg Krayolan ni...pastu bl aku free,aku kasi tepek lak stok2 mekap aku yg mlambak ada kat blik tu hah...smpai en.suami pun geleng2 pala dok pkir time bl laa bini dia ni kan pulun pkai smua benda2 tu hah!!!...






0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting