Tuesday, July 31, 2012

Mama Aakif Serang Fabulousmom

Posted by awan terpilu at 10:16 AM
Tarikh : 28/7/2012
Lokasi : Fabulousmom


Bandar Puchong Jaya
21-1, Jalan Merbah 3, 
Bandar Puchong Jaya,
 47100 Puchong,
Selangor.
Tel: 603-8076 6121
Opening hours : 10am to 8pm DAILY 


dah lm aku xserang ini tmpat!!...ohh sgt ske dgn ini tmpat...sjak ada aakif *ml serang ini tmpat pas aakif lahir*...aku byk bli brg2 utk aakif dlm kedai barangan baby camni...lbh byk plihan, design pun chantek2 laen dr yg laen taw!!...bl ada sale, lg syiokk sentap itu ini, mcm2 brand ado..dr yg murah hingga laa cecah ribu riban...

wokeyy back to the real story...niat asal dtg ini tmpat, just nak bli puting botol utk aakif...jejak jer kaki dlm kedai, ati ml xkeruan!!...jeling sana jeling sini *ingatkan aakif jer xkeruan, mama pun trut sm,ha3*...aritu ada sale tp xsmua items laa...tp ok laa kan dr xde lngsung!!...



zassst jom ke lokasi kejadian.............................














aakif jp kwn br...shy2 cat, nak tego tp jual mahal...tp aku tgk, aakif cam nak keletup jer anak cino tu...tah apa yg aakif xpuas ati, aku pun xtaw???...

 aduhh ini bdk pnya tngan xreti dok diam...segala benda dia nak belek2...yg xtahan tu, siap seluk nak bw kluar brg2nya (@___@)...





longgok2 jualan murah...byk chantek2 tp aku xserang tgk pun coz tkut tsentap...tp byk utk gegirl laaa *seb baek anak aku boboiboy*...so slamat laa skit $ aku...


Nursing Bra
ini benda manyak murah...dl time aku preggy, xbli pun bra cengini coz xde mood!!...xde keinginan lngsung nak bli segala mcm benda2 camni hah *aku bli bra+sepender size gabak cap Skiva ajer* (~___~)(^..^)...



 Maternity Wardrobe
leggings+bj utk preggy mommies...hege agak reasonable, kualiti kain pun elok (^___^)...

tgk ini bdk, ada laa tu benda yg dia dah bkenan!!...siap membongkok bagai sakan menelek...mata tu xberkelip2 weiii (^___^)...awal2 aku dah bg warning, "uchuk, dont touch...uchuk, xyah laa, kat umah dah ada mcm2 dah nt papa bising!!"...

Cloth Diapers
pelbagai design & kaler (^___^)...CD yg pling mahal, xsilap aku brand GroVia!!...aku bli brand Lunatots utk aakif sbb hege murah skit tp kualitinya pun bgus taw+tahan lm *most recommended & rmai malay mommies yg bli ini brand*...sgt2 bersyukur coz aku xtsentap lg...ohhh tidak, stok sudah ada byk kat umah *siap ada smpan skit utk "adik" aakif*...oopps jgn salah sngka, aku xpregnant lg taw (^___^)...last time tsentap byk CD Lunatots, sbb syg nak pkai kesemuanya so kasi asing simpan laaa...


Rangkaian Puting Botol

Rangkaian Botol2 Susu
kat sini xbyk plihan laa utk botol...skrg ni aku standby 2jnis botol susu utk aakif - Avent & MAM...seb baek aakif ngam dgn botol MAM tu...pastu botol MAM kne ada 2bj -----> 1bj umah mil 1bj umah kteorg (-____-)...utk botol susu, byk choice+brand...aku ske bli kat SINI...tp sbb jauh laa pulak dr umah *kang en.suami btkar jd SHREK, gi jauh2 semata2 nak bli brg 2-3bj ajer!!!*...sbb tu aku plih botol MAM utk kegunaan aakif di umah (^___^)...

tgk tu, itu bdk msih xreti dok diam...ada jer benda yg dia nak belek2 *xsedar yg mainan dia dah mlambak yak kat umah*...dok gelut laa jerit2 pngil aku, "mama2, enggok ni...antek laa??"!!...

ini smua utk aakif...ni aku yg plih, nt bl aakif dah pndai plih sndiri, sure kopak rabak laa poket mama,he3...

Bumble Bee Pillow (M size)
Bumble Bee Baby Safe Liquid Cleanser
MAM Baby Bottle (Twin Pack Offer)
MAM Silk Teat SF (2pcs)
Munchkin The Big Brush


model produk Fabulousmom (^____^)
ini bdk nak inter-frame laa fulakk dismping brg2nya...muka byk happy coz dpt botol+puting br...sronok laa coz dpt mengelinjang dlm  kedai tu td...


0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting