Friday, August 3, 2012

Baby Store's Feveret Mama Aakif

Posted by awan terpilu at 3:26 PM
wlau aakif dah besaw tp aku nak cite gak...arini nak cite kat korang ttg baby store feveret aku (^____^)...

skrg ni kedai2 barangan baby dah byk...dr yg ada jenama smpailaa yg xde jenama...xckup dgn kdai, dlm fb pun mlambak2 org meniaga barangan & bj2 baby...bkn setakat barangan baby, bj2 bdk pun mlambak!!...jk aku dah bkenan, aku shopping online jer...frankly speaking, aku byk shopping dlm FB (-____-')...tp bl gi terjah baby store lg BEST weii!!...dpt tgk secara live, leh pegang belek lm2...leh lama2an dlm kedai smpai kebas kaki+kematu bontot, HeHeHe...

so wat ms skrg ni, cuma 3kedai barangan baby ni jer yg pling aku ske...snng cite, feveret aku dr dl hingga laa skrg...tah2 bterusan menjd feveret aku utk anak ke2 anak ke3 (^___-)...




Fabulousmom
 
1st kedai baby aku taw & serang msuk...kdai agak besaw, chantek & selesa...mcm2 ado tp botol susu xbyk plihan...hege xbyk beza dgn Littlewhiz & One Baby World (^___^)...kat sini gak aku bli CD Lunatots utk aakif *ml2 dl bli 3pcs jer*...bl tgk ok+ngam dgn bontot aakif, aku gi bli lg *tmbah kuantiti CD*...





Bandar Puchong Jaya 
21-1, Jalan Merbah 3,
Bandar Puchong Jaya,
47100 Puchong,
Selangor.
Tel : 03-8076 6121 
Opening hours : 10am to 8pm DAILY






LittleWhiz

ni kedai barangan baby yg aku taw time aku keje kat jpj...kdai ni xjauh sgt dr opis aku...so agak snng nak gi serang laa...kedai besaw gak, byk plihan utk botol susu & stroller...tp kat sini CD hnya ada brand Autumnz ajer, xsilap aku hege CD Autumnz per pc dlm rm31.90 *hege tu dah termsuk dgn free 2inserts*...dan one thing aku noticed dlm kdai ni, hege stroller Quinny cam murah skit laaa...than breastpump pun byk plihan (-____-)...








One Baby World

kdai ni lak aku taw dr majalah Pa & Ma...selak2 majalah, nmpak cite ttg ini kdai...pastu lak time tu, kdai ni ada wat sale *ohh mmg aku ske*...aku pun trus tgk website & reg. than trus sentap brg utk aakif (~.~)...pastu aku noticed kan, kdg2 kdai ni bl time sale, hege brg murah skit dr Fabulousmom & Littlewhiz..tp sbb jauh lak kat area ulu kelang sn, so aku order online jer laaa (^___^)...







No. 1C (3rd Floor), Persiaran Permata,
Taman Permata, Ulu Kelang,
53300 Kuala Lumpur.
Tel : 03 - 4162 0335
(We are above Old Town White Coffee shop - lift facility is provided)


Permaisuri Map



 No. 89-1 (1st Floor), Jalan Dwitasik 1,
Dataran Dwitasik,
Bandar Sri Permaisuri,
56000 Cheras,
Kuala Lumpur.
Tel : 03 - 9174 0557
(We are next to Pizza Hut - lift facility is provided)




  No. 108 (1st Floor), Blok 2,
Laman Seri Business Park,
Section 13,
40100 Shah Alam,
Selabgor.
Tel : 03 - 5523 3968
(We are next to Am Bank - lift facility is provided) 



Shah Alam Map
 yg ni outlet terbr di Shah Alam...aku dah gi serang 2kali dah (^___^)...lg best+lg aku ske coz dah dkat dgn area opis aku!!!...xperlu nak bli online kne tungu brg smpai...ni trus jer gi serang+trus dpt brg dpan mata...












Nota Ikhlas ~ sbb kerajinan yg melanda *tetb2 agak rjin skit* so aku tepekkan skali map utk gi ke baby store ni hah...hrap2 dpt membantu mommy to be or mommies2 kat luar sn yg sdg mencr or plan nak mnambah koleksi barangan anak2 (^___^)...btw, dlm baby2 store camni kan, lg byk pilihan taw!!...mcm2 ada, lg chantek design lain dr yg lain...snng ckp, lg syiok shopping!!...lau bw anak, mers laa yerk main kejar2 or hide & seek bersm anak2 tersyg *aku dah mers dah*...so mommy to be or mommies, apa tngu lg...pasni leh gi serang tp jk xjp gak ketiga2 kdai ni, sila laa call kedai wokeyyy...

0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting