Thursday, September 3, 2009

Perihal Kawen Ku

Posted by awan terpilu at 10:01 AM
plan di ati mmg nak sntap mini jar ni
kaler smestinya pink laa *sweet gituzz*
pix dicelok dr sini *maap yerk tuan blog,pnjam dr blog u laaa*
hege $2.20/pc dijual di sini...lm sgt memikior...ari yg aku nak sntap 2,tup2 dah xde stok *sdih+ralat sgt coz mmg aku nak sgt mini jar ni hah*
so tpaksa laa btkar pd bekas lain...n aku pun sntap laa yg ini
*
*
*
*
*
maintable gift
hsil keje tngan mak aku...botol kaca disntap di sini gak
hege ada lbih skit...$2.90/pc

betapa azabnya aku ketika ini...serba serbi xkne
ada jer mate dok mjeling ke arahku *ada aku kesah*
sbb aku ni jnis slamba...aku redah jer msuk NSK semata2 utk bli benda ni hah
*
*
*
*
*
lollipop khas utk tetamu kcik ku
licin dgn jayanya
cedap kot coz kt adik ku...mokcik2+nenek2 pun bedal gak

ekceli this is my 1st choice
icing cookies for my bride as 1 of the hantaran items
tp atas sbb t'tentu+xdpt dielakkan...ianya b'tkar rupe kpd ini
*
*
*
*
*
icing cookies ni dr sini
cookies ni slamat dgn jayanya dlm peyut sedara mara+org2 lain

choc muffin utk smua tetamu yg hadir...thumps up for this muffin
rmai yg puji cdap weiii *sumpah aku xtipu*
mmg aku xsilap plih kak aishah :)
aku mmg xbg telo coz aku xske n idea ni trut disokong oleh makayahku

my sweet pinky cup cakes

my luvly wedding's cake
i heart all these...tq so much kak aishah

bunga pahar hasil keje tangan mak aku serta
penat lelah dr tangan ayahku yg mengentel acuannya (^0*)


Hello peeps...

begitu lm aku sepi tanpa sebarang cite...nmpak gaya msih lg perihal kawenku yg dah basi...tp peduli hapa,dah blog aku kan so ske ati aku laa nak tepek or cite psai apa pun..atas alasan utk mnambahkan cite dlm blog aku yg dah bsawang ni (",)...so tepekla skit pix yg ada dispanjang majlis pkahwenan ku...tlh ku ktkan,smua urusan atas plihan+budgetku sndiri...so ini laa yg ado n t'mampu aku dptkan...

ada gak bebrp kejadian...len yg aku order len yg aku dpt...nak mengamuk pun dah xleh coz ms dah suntuk...so mmg kne redha jer laaa...

0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting