Monday, March 30, 2009

CaRniVaL SaLe......PaRt 1

Posted by awan terpilu at 9:40 AM







karnival sale dtg lg...adushh xsenang duduk aku di watnya!!skrg ni tgh kaw2 sale di smua kompleks...jgn kt shopping komples yg besaw2,yg cikai2 pun wat sale taw....u pun apalg,turut bergelut+menyentap mn yg ptt utk disumbatkan ke dlm almariku lg dan lg dan lg...smakin sendat almariku *msih xsedaq diri yg almari bjku bstatus single*...mingu lpas aktvt aku agak padat,selain dr berdating aku juga trut melabur $ di alamanda+sogo...so ni la sparuh dr brg2 yg aku berjy tsentap...hajat di ati nak berjimat-cermat tp apakan daya...aku xdpt menahan nafsu nan 1 ini...

yg aku geram kan,time aku nak shopping time 2 gak la charger hp aku wat hal so kne gak bli charger br!!terbangla $45 juz utk charger nokia yg ori...pastu time aku dok jln2 dlm semua house,akhirnya aku tsentap gak sabun iteww...lain produk yg aku cr tp hampas+hampeh,xde so aku sntap yg lain atas alasan tpengaruh dgn salesgirl yg cntikzz...1 lg atas alasan tpengaruh dgn iklan produk br dlm majalah EH edisi April 2009,aku tsentap gak serum rambut iteww...ingatkan ada diskaun la,tup2 terbang gak $36.90 tp nsib baik dpt Voucher $5 dr guardian...


rs xlengkap lak aktvt memperabiskan $ jk xsentap bj kan???jln2 di sogo,akhirnya aku tsentap bj kaler purple iteww....memandangkan xde lg kaler purple yg pokat camtu so aku sntap jer laaa*mmg kne bli la coz nt aku xleh tido mlm*....pastu aku turut tsntap 2helai sleeveless & sweater*dlm ati mmg dah plan nak matching bj purple+sweater purple,sedondon gituzz*....hurmmm selg xabis karnival sale mmg xsnng ati....ada jer benda yg terpikior nak bli ....apa2 pun girlss,enjoyzz jer laaa the carnival sale yg tgh rancak kini....so wat ketika itu,brg2 di atas jer la antara brg yg bjy disentap sempena xtvt memperabiskan $ kali ini....

0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting