Monday, March 8, 2010

BoBo Ku SaYaNg

Posted by awan terpilu at 9:06 AM
little bobo
ketika ni dlm pnjagaan kazen en.suami ('',)

cage pink gituzz...xtahan sehhh
sweet kan tp bobo ni jantan...seb bek xlembut nyah,akakakaka

dah bsaw dah si bulu ini
msih lg menyusu dr botol

My BoBo yg terkini...


nama : BoBo
tempat : Kg. Melayu, Subang
tarikh : 31/1/2010 (ari pyerahan pnjagaan bobo kpd kteorg)

rini aku nak cite psai anak eeow yg aku+en.suami bela...b4 this we all mmg ada plan nak bela anak eeow...dgn reason utk wat teman aku *wat main2 coz dak kcik dlm peyut xkluar lg*...plan nak sntap anak eeow dr umah mak mertua tp apakan daya...daya tahan imun anak eeow tidak lm...tb2 anak eeow ilang tanpa berita...menurut sumber2 dr mak mertua,anak eeow yg di beri nama "si calit" iteww tcekik tulang ikan lalu m'bw diri ke garaj kete...tup2 si calit trus ilang dr pndangan kteorg smua *rsnya si calit taw ajalnya dah dekat so beredar la dia*

tutup cite psai si calit...now aku nak cite psai BOBO lak...ms kteorg dpt hak p'jagaan bobo,bobo agak kcik lg...dan kini umo bobo dah hmpir 3bln+ rsnya???...Ya Allah,pnyalaa nakal+lasak+aktif...asyik nak cekau+kerek kaki n tngan org!!...en.suami ske melayan so lg laa bobo eksyen+ekstrem...bobo akan b'kelakuan baik time mandi n minum susu ajer...betui2 cam dak kcik taw!!...wat ms ni bobo msih lg menyusu dr botol *sopan sntun n manja bobo ketika iteww*...bl peyut dah knyang,tenaga pun dah re-charge...bobo ml laa xtentu arah...

spanjang aku hdup n dah b'koje ni kan...xpnah laa aku bela anak eeow cam aku bela bobo...bobo mmg mewah n dimanjan kan *b'syukur la ko bobo,seb bek ko comey*...dl aku bela anak eeow,susu yg aku bncuh wat nes...susu 2 gak laa aku bg anak eeow minum...mkn pun bg ns+ikan/ikan blis...xpnah aku mandikan anak eeow...tp b'beda sungguh dgn bobo...bobo ditatang bagai minyak yg pnuh *ayat xtahan sehhh*...

1 comments:

lolitafinola on May 20, 2011 at 7:23 PM said...

bobo nie g mana lah???hidup ke mati..PULANG LAH SYG

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting