Thursday, March 4, 2010

♥♥♥ DaLaM RaHiM Ku ♥♥♥

Posted by awan terpilu at 7:57 PM




TRINOLOGI

nama : Baby
tempat : Columbia Asia Hospital, Puchong
tarikh : 4/3/2010
masa : 4.30 - 5.00 ptg

akhirnya aku berjy wat 3D Scan utk dak kcik dlm peyut ku ini...Tuhan sj yg taw camne prasaan aku ketika itu...Ya Allah,aku rs begitu teruja+sebak...dl aku seorg anak then menjd tunangan org then bini org...kini dlm fasa nak jd mak org lak *rs cam dah tuo lak*...xsngka ketika ini aku sdg mengendong 1nyawa dan sdg blajo m'biasakan diri dgn keadaan yg xbegitu slesa dah ni:(...demi dak kcik nan 1 ini,aku redha jer laaa *nt dah kluar dr peyut mama,jgn nakal2 k*

doc ssh nak capture byk pix dak kcik ni coz xreti dok dediam taw...pusing sana pusing sini...yg aku lak teruja sehh smbil rs nak mengalir air mata *tp aku tahan weii*....en.suami lak tersengih2 kat blakang doc *dgn muka yg agak excited+taksub gituzz*...part yg pling klako,bl dak kcik ni leh lak angkat kaki cam nak garu muka/hidungnya!!...doc pun join aku gelak smbil ckp,"baby2,knp laa nak garu muka dgn kaki lak...baby jgn grak jap coz mami nak tgk ni"...tp dak kcik dlm peyut ku ini what dun know ajer *xmkn saman rupenya dak kcik ni*...godek pnya godek doc ty,nak taw tak jantina dak kcik??...off course laaa aku kt nak3 smbil snyum lantas mjeling ke arah en.suami *dlm otak dah ml pkir,standby $ yer uchuk coz mama nak g sntap brg2 dak kcik nt beserta gelak dlm nada jahat*...doc pun smbung mengodek2 n smpai laa ke 1part...jeng3,aku dgn muka slamba+pinga2 yg agak mlampau...tnampak laa 1rupe...akhirnya sudah nmpak dak kcik pnya penis n its a B.O.Y *dpt gak solang askar utk ahli br umah kami*...

then dgn ligatnya dak kcik ttp gak gerak+pusing sana sini...akhirnya aku+doc kecewa coz tb2 dak kcik main nyorok2 lak...lngsung dah xleh nak capture pix...hurmmm,doc kt berat dak kcik xsmpai pun 1kg tp berat mama dak kcik dah 68kg *mayb sudah agak btambah skit itu angka,ahakzz*!!!...adushh sudah smakin kmbang aku ini...mn taknya,setiap ms rs lapo n rs nak mengunyah ajer...lmbat jer mkn/peyut kosong,ml laa aku mgeletar *leh tahap leleh air mata taw*...bab yg 1 ini mmg aku xdpt nak elak hingga en.suami pun sering geleng pala n kering idea dah nak mrh aku *alahh aku xtkut pun coz aku rs dak kcik yg lapo,akakaka*...

Nota Untuk Baby (",)

baby
mama+papa xsabo nak jp baby...xsabo nak main2 n geletek baby cam baby slalu wat dlm peyut mama...mama xmrh setiap kali baby tendang/nguit2 dlm peyut mama...mama menghitung setiap ari utk berjp baby (^_*)...

baby
mama nak bgtaw baby...skrg ni tido mama dah xlena cam dl:(...mama slalu terjg tgh mlm utk g poo2,mama kan kejutkan papa utk tmankan mama..seb bek papa rjin n setia tmankan mama smpai dpan pintu toilet *syg sm kamu uchuk,syg smpai mati*...dl mama slalu terjg coz muntah tp skrg dah xde *tq baby n jgn muntah2 lg taw*...bdan+muka mama dah smakin kmbang...berat mama dah smakin btmbah n kaki mama dah ml mbengkak...mama nak baby rs apa yg mama mkn/minum...dgr apa yg mama+papa borak ari2 *dgr yg baik2 jer taw,yg xbaik ttp tlinga k*...

baby
ada 2benda lg mama nak bgtaw baby...b4 baby kluar dr peyut mama...mama+papa tlh bpakat utk bela sekoq anak eeow...kcik cam baby gak tp lasak+aktif sesgt...kaler putih+kelabu+itam skit *di bhgn ekornya*...namaya BOBO,muka BOBO comey taw tp ske cekau+kerek kaki org!!...slalu main2 n cekau kaki papa...nt bl baby dah kluar leh main2 dgn BOBO tp sehingga saat iteww tb...mama kan pastikan BOBO dijarakkan dr baby...mama tkut BOBO kan cekau+kerek kaki/tangan baby *mesti laa mama kan syg baby lg*...tp mama+papa xleh gak abaikan BOBO coz Tuhan mrh taw...bl kte niat nak bela eeow so kte knelaa jg elok2 *hrap baby phm yerk*...

baby
benda yg t'akhir mama nak bgtaw ialah...

papa=uchuk
uchuk=papa
abg=papa&uchuk


itu nama panggilan manja mama pd papa so baby jgn confius taw,hehehehe...so skrg ni baby kne biasakan diri mdgr smua nama panggilan iteww wokeyyy...mama xpasti lg,papa nak baby panggil papa apa???...mayb ayah,abah,bapak,walid or papa...hurmmm,ekceli maka ske jk baby panggil papa tp apa2 pun smuanya kami akan decide kendian k...

baby
ckup stkat ini nota mama utk baby...nt ada idea lg or apa2 cite best+xbest,mama kan bgtaw/ckp2 dgn baby yerk...mama cm nak baby taw,camne sakit+sukar mama kan ttp cb bertahan smuanya demi baby...mama bharap baby sntiasa sihat,aktif,ceria dlm peyut mama ...nikmatilaa setiap ari dlm peyut mama dgn hepi+tenang k...mama+papa doakan yg terbaik utk baby n hrap baby kan lahir sbg anak yg soleh+mdgr kt...muahhhh dr mama+papa

2 comments:

Asue on March 5, 2010 at 11:36 AM said...

yeahh hero jga..comeiiiinyee bb..nk garu hidung pakai kaki tuu..

awan terpilu on March 8, 2010 at 9:04 AM said...

taw takpe sue
leh lak nak garu dgn kaki:)
kte sm2 dpt hero,bersilat laa kte menjg depa nt,akakakaka

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting